dilluns, 15 de desembre del 2008

Movie maker

A NTAE hem après a utilitzar el programa d'edició de vídeo movie maker.Aquest programa està en el windows (no cal instal·larl-lo) i és una molt bona eina senzilla per a crear vídeos a partir de fotos o altres vídeos.
Com podem veure al bloc de l'assignatura, el llenguatge audiovisual és bastant nou i cal conèixer la importància i la manera de utilitzar aquest llenguatge. Crear un vídeo és molt senzill. Simplement hem d'anar posant les imatges o vídeos en una seqüència i anar-hi posant text, música, transicions de diapositives... Però l'important no és només com crear un vídeo, sinó perquè el podem utilitzar.

Aquesta eina és un recurs genial per a utilitzar a les escoles, tant per què els alumnes realitzin ells un vídeo, com per poder crear nosaltres el vídeo per als nostres alumnes. És una manera de treballar altres assignatures d'una manera més entenedora i motivadora. Per exemple, indirectament es treballa la llengua escrita (si han de crear una història), també es poden treballar assignature com naturals, socials...

Us animo a utilitzar programes com el movie maker per tal de construir videos per als nostres alumnes, o que ells en construeixin i aprenguin.


Aquí teniu el vídeo que vem realitzar com a pràctica a classe.