dilluns, 22 de desembre del 2008

XTEC UNA BONA EINA

Avui parlaré de l'Xtec, un portal educatiu de la generalitat que és interessant que coneguem.
A les sessions didàctiques que es van realitzar a classe de Noves tecnologies, el nostre grup va parlar de l'Xtec i m'agradaria explicar la importància d'aquest portal.

És un portal adreçat a tothom, a pares, a mestres i alumnes. Si ets mestre de l'escola pública, a més a més tens accés a alguns racons de la web molt interessants que et permeten aprofundir encara més amb recursos relacionat amb l'educació com per exemple el correu, l'xtec blocs...



El portal Xtec penso que és necessari donar-hi un cop d'ull ja que és un lloc on hi ha vinculades moltes més pàgines web interessant (d'aquí la dificultat a l'hora de fer el treball en el seu moment). Així a grosso modo alguns enllaços interessants que ens ofereix l'xtec serien:

edu3.cat: Hi ha vídeos educatius de tots els temes
Jclic: T'enllaça amb la web del Jclic on hi ha tot d'activitats pels alumnes
Xtec blocs: una altra manera de crear-te un bloc
Edu365.cat: és l'altre portal educatiu destinat bàsicament als alumnes, on hi podem trobar tot d'activitats i materials didàctics de totes les matèries.


A dalt a l'esquerra trobem tot d'apartats amb informació actualitzada que permeten ajudar als mestres, ja sigui amb destacas, amb formació o amb l'agenda i serveis.

Crec que com a futurs mestres aquesta pàgina ens serà de gran utilitatat, per quantitat i qualitat de la informació que ens ofereix.

Us recomano donar-hi una ullada, ja que ràpidament trobes totes les coses i si vas molt perdut pots buscar al mapa de la web.


Si voleu saber més sobre l'xtec podeu consultar al bloc que vem crear clicant aquí